Hur mycket kostar visa till Turkiet?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar visa till Turkiet?

Hur mycket kostar visa till Turkiet?

Avgifter för visum
Personens ålderAvgift
Person som är 12 år eller äldre80 euro
Barn 6–11 år40 euro
Barn 0–5 årIngen avgift
BE

Hur får man visa till Turkiet?

Du kan endast få visum via Turkiska Ambassaden i Stockholm. Om du vill flyga med resedokument till Turkiet, du måste besöka Turkiska Ambassaden i Stockholm. Först och främst måste man boka tid på Ambassadens websida och ladda upp alla dokument som krävs. Ambassaden accepterar inte drop-in ansökan oavsett anledning.

Kan man åka till Turkiet utan visum?

Res till Turkiet utan ett visum Som svensk medborgare har du rätt att resa till Turkiet utan visering och stanna i upp till tre månader i landet. Observera att om syftet med din resa inte är turism eller en tjänsteresa, utan t. ex. du reser för att studera eller arbeta i Turkiet, måste du ansöka om ett lämpligt visum.

Hur länge kan jag stanna i Turkiet?

Uppehållstillstånd behöver man bara om man vill stanna i Turkiet mer än 90 dagar i en 180 dagars period. Utlänningar som äger eller hyr fastighet i Turkiet har möjlighet till att uppehållstillstånd.

Hur får man uppehållstillstånd i Turkiet?

Uppehållstillstånd behöver man bara om man vill stanna i Turkiet mer än 90 dagar i en 180 dagars period. Utlänningar som äger eller hyr fastighet i Turkiet har möjlighet till att få uppehållstillstånd. En ansökning om uppehållstillstånd görs nu först från Internet, därefter får man en tid hos polisen.

Relaterade inlägg: