Vad är F-Secure Safe?

Innehållsförteckning

Vad är F-Secure Safe?

Vad är F-Secure Safe?

F-Secure SAFE är ett prisbelönt internetsäkerhetsprogram för alla enheter. SAFE har vunnit utmärkelserna Best protection och Best performance 2020 av AV-TEST. SAFE skyddar dig mot virus, trojaner och ransomware och ger dig säkerhet när du shoppar eller gör bankärenden online.

Vad är Com Hem trygg Surf?

SUPPORT TELIA TRYGG SURF Telia Trygg surf har ersatt tjänsten F-Secure SAFE och skyddar mot virus, skadeprogram och intrång. Det består även av familjeregler som bland annat kan blockera visst typ av innehåll för barn.

Hur fungerar trygg Surf?

Surfskydd håller dig och dina barn på den säkra sidan av internet genom att förhindra åtkomst till osäkra och olämpliga webbplatser. Förutom de fördefinierade inställningarna har du möjlighet att manuellt ställa in gränserna för ditt barn.

Vad kostar ett virusprogram?

Utforska och jämför alla testade produkter
mainBetyg
Tillverkare Bitdefender Internet Security Pris per år 450 kr81
ESET Internet Security Pris per år 580 kr80
Bitdefender Antivirus Free Edition Pris per år Gratis79

Vilket är det bästa antivirusprogrammet som är gratis?

PC-tidningen rekommenderar Därför har en tydlig uppfattning om vad som är bra om du vill satsa på ett antivirusprogram som är gratis: Använd gratisprogrammet Bitdefender Antivirus Free. Bitdefender är ett av de effektivaste antivirusprogrammen samtidigt som det utmärker sig genom att vara ovanligt diskret.

Vad betyder frigör licens?

Klicka på Frigör licens. Då frigörs en licens som du kan använda till en annan enhet.

Relaterade inlägg: