Vad kostade din flytt?

Innehållsförteckning

Vad kostade din flytt?

Vad kostade din flytt?

Som tidigare nämnt avgör oftast timpriset kostnaden för flytten. Många företag har en tabell på sin hemsida som kan ge en indikation på vad slutpriset för flytten blir, men generellt ligger pris per timme för en flyttfirma på mellan 400kr/timme till 600kr/timme. Då ingår en person som sköter flytten samt bil.

Vad kostar en flyttfirma?

  • Vad kostar en flyttfirma? För dig som inte orkar läsa. En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag.

Hur mycket kostar en flyttbil?

  • Kollektivavtalet för flyttpersonal är ca 300 kr/timme, halverat med RUT-avdrag. För en flyttbil på runt 20 kvm är ett billigt pris 400 kr/timme. För en flyttbil på runt 40 kvm är ett billigt pris 600 kr/timme.

Hur mycket kostar en billig flyttfirma Stockholm?

  • Grundpris (vardag på kontorstid) för en bra billig flyttfirma Stockholm kan i bästa fall ligga runt 270 kr vilket är ett billigt pris för en flyttperson i en timme. Kollektivavtalet för flyttpersonal är ca 300 kr/timme, halverat med RUT-avdrag. För en flyttbil på runt 20 kvm är ett billigt pris 400 kr/timme.

Relaterade inlägg: