Hur mycket kostar fillers utbildning?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar fillers utbildning?

Hur mycket kostar fillers utbildning?

  • Komplettutbildning i fillers 3 dagar. Pris: 24 995 :- (inkl. moms) En komplett utbildning för dig som vill arbeta professionellt med injektionsbehandlingar och fillers. ...
  • Tvådagars grundutbildning i fillers. Pris: 19 988 :- (inkl. moms) ...
  • Utbildning i Plasma Pen. Pris: 24.995:- (inkl. moms)

Vad krävs för utbildning för att göra fillers?

För att jobba med fillers är kravet att du har en utbildning i injektionsbehandlingar. Ett krav för att genomföra en fillers utbildning är att du är sjuksköterska, läkare eller tandläkare....Praktiken innefattar övning på modell i grundläggande tekniker för:

  • Läppar.
  • Nasolabiala veck.
  • Sura mungipor.
  • Rökrynkor.

Vad krävs för att få injicera botox?

Estetiska injektionsbehandlingar, som till exempel botox, får endast utföras av den som har legitimation som läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Dessutom innebär den nya lagen att utföraren måste ge information om de risker som föreligger. En åldersgräns på 18 år införs och patienten måste ge sitt samtycke.

Vad är Injektionsbehandlingar?

Injektioner. Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bland annat söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring eller ansiktskonturering utan kirurgiska ingrepp. Nordiska Kliniken har lång erfarenhet inom området och vi arbetar endast med erkända och väldokumenterade produkter.

Kan röntgensjuksköterska jobba med fillers?

I nuläget kan i stort sett vem som helst utföra behandlingar med fillers, eftersom de inte regleras i någon utsträckning. Botox är ett läkemedel och är därför mer reglerat, så endast läkare, tandläkare och sjuksköterskor får ge det.

Relaterade inlägg: