Hur mycket fillers i kinderna?

Innehållsförteckning

Hur mycket fillers i kinderna?

Hur mycket fillers i kinderna?

Det varierar beroende på ditt utgångsläge och dina önskemål, du får rekommendationer specifikt för dig vid din konsultation. Generellt kan man säga att det vanliga för läppförstoring ligger vid 1 ml och för kinder ca 2 ml.

Hur känns fillers i kinderna?

Det gör inte ont att behandla kinderna och kindbenen med fillers men det kan kännas lite obehagligt. Om du känner dig orolig innan behandlingen får det bra att få en bedövande salva på huden först. Sedan används en nål, hur den ser ut beror lite på hur ditt resultat ska se ut.

Varför fillers i kinderna?

Fillers fungerar så att de rekonstruerar och förbättrar struktur i läppar, kinder, ojämnheter under ögonen (påsar) och näsa. Alla delar i ansiktet kan återskapas till en naturlig, yngre volym och struktur. En av de rekommenderade filler-produkterna är en filler-gel som injiceras i huden i små mängder.

Hur länge håller fillers i kinderna?

Vi rekommenderar i vissa fall att göra ytterligare en behandling efter 4 veckor för ett mer hållbart och långvarigt resultat. Filler i kinderna håller normalt sett i 8-12 månader men i vissa fall kan det hålla i flera år. Eftersom kroppen bryter ned fillern är det individuellt hur länge resultatet varar.

Hur länge är man svullen efter fillers i kinderna?

BEHANDLINGAR MED FILLER Du kanske upplever att det är svullet vid vissa ställen, som exempelvis behandling av läppar, kinder, hakan etc. Svullnader brukar lägga sig inom ett par dagar. Du har fått blåmärken i det behandlade området. Detta försvinner oftast inom en vecka.

Vad kostar fillers i ansiktet?

Fillers Läs mer
Läpparfr 2 500 kr
Halsfr 2 500 kr
Dekolletagefr 2 500 kr
Övriga områden, ansiktetfr 2 500 kr
Hyalase (borttagning av hyaluronsyra filler)fr 2 000 kr

Hur länge håller filler i hakan?

Hur länge varar en behandling med filler i haka eller kindben? Effekten är långvarig men inte permanent. Vid injektion av filler i kindben brukar vi rekommendera en första påfyllnad inom fyra till sex månader för ett mer varaktigt resultat.

Relaterade inlägg: