Hur lång är frakten på shein?

Innehållsförteckning

Hur lång är frakten på shein?

Hur lång är frakten på shein?

Hur lång är leveranstiden? Jag upplever att shein verkligen steppat upp när det kommer till deras leveranstider. Jag brukar få min beställning efter cirka 5 arbetsdagar.

Är det säkert att handla på shein?

Inte bara är kläderna billigare och säkert sämre kvalitet. SHEIN har en historik av att vara oetiska. De använder sig av barn slaveri, de betalar mindre än minimun lön till sina arbetare, använder sig av ”sweatshops”, vilket är fabriker som bryter mot minst två arbetsrätt lagar.

Hur lång tid tar det att få paket från shein?

svar: När man har handlat hos Sheinside kan man spåra sitt paket hela “resan” och det brukar ta ca 10 dagar innan man får sin levererans.

Är det tullavgift på shein?

SHEIN har inte tullkontroll i länderna och är föremål för varje lands villkor. Du kan spåra din beställning i SHEIN: s beställningsspårning och det kommer att markera dig när en tullinspektör granskar din beställning, även om det inte alltid betyder att de får dig att betala tullen.

Kan man få tull på shein?

SHEIN kan betala oss mellan 50% och 100% av tullavgifterna i händelse av att beställningar hålls kvar av tullen på grund av dem, det vill säga de har felmarkerat ordern med avseende på dess innehåll.

Hur levereras shein?

Frakt på SHEIN är enkelt. Dessa skickas till de flesta länder på planeten och det är väldigt få som inte har transporter. Dessa order kommer i gott skick och de flesta kunder har inga klagomål. Att göra anspråk är enkelt i SHEIN om försändelsen inte gick bra.

Vad skickar shein med?

Vilken typ SHEIN -frakt att välja För att göra en beställning i SHEIN och spara lite pengar kan vi välja mellan olika typer av frakt. Om du lyckas nå minsta beställning rekommenderar jag att du väljer standard- / expressfrakt eftersom det är det snabbaste.

Relaterade inlägg: