Vad kostar städning av villa?

Innehållsförteckning

Vad kostar städning av villa?

Vad kostar städning av villa?

Pris per timme ligger vanligen mellan 170 kr och 240 kr i timmen (efter RUT-avdrag), med de flesta företag runt 200 kr/tim. I större städer är priset ofta lite högre. Det vanligaste är att städa 2-4 timmar per gång, varannan vecka.

Hur mycket kostar en flyttstädning?

  • En flyttstädning kostar den tid det tar att utföra den, restid och en liten kostnad för förbrukningsmaterial. Uppskattningsvis kostar: 1 RoK 30 m kr efter avdraget RUT. 2 RoK 50 m kr efter avdraget RUT. 3 RoK 75 m kr efter avdraget RUT.

Hur mycket kostar en flyttbil?

  • Kollektivavtalet för flyttpersonal är ca 300 kr/timme, halverat med RUT-avdrag. För en flyttbil på runt 20 kvm är ett billigt pris 400 kr/timme. För en flyttbil på runt 40 kvm är ett billigt pris 600 kr/timme.

Vad kostar en flyttfirma?

  • Vad kostar en flyttfirma? För dig som inte orkar läsa. En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag.

Vad är priset för flyttstädning?

  • Faktiskt pris för flyttstädning. Även om priset kan variera något beroende på var du bor, hur bostaden ser ut och hur stökigt det faktiskt är kan man ge vissa riktlinjer om priset för städningen. Mindre bostäder: För små lägenheter, upp till 50 kvm, brukar priset hamna kring 1 5 kronor efter rut-avdrag.

Relaterade inlägg: