Vad kostar en biljett till Hammarby?

Innehållsförteckning

Vad kostar en biljett till Hammarby?

Vad kostar en biljett till Hammarby?

I kurvorna på övre etage (nordvästra, sydvästra och sydöstra) finns det biljetter kvar. Kanonplatser med bra vy över hela arenan och planen. Biljettpris: 290 kr (vuxen) och 205 kr (ungdom/student/pensionär) inkl. serviceavgifter.

När släpps Hammarby AIK biljetter?

Biljetter släpps i nästa vecka – läs mer om det här. Säsongskortsinnehavare och medlemmar i Hammarby Fotboll kommer dock att erbjudas möjligheten att köpa extra biljetter från och med 29 september klockan 10.00. Släppet för allmänheten sker 13.00 dagen efter, den 30 september.

Hur fungerar säsongskort Hammarby?

Detta ingår i ditt säsongskort för Allsvenskan: Entré till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan (publikrestriktioner kan komma att påverka möjligheten att besöka match). ... Förtur till lösbiljettköp för utvalda allsvenska matcher under säsongen om du vill köpa biljetter till vänner och familj.

När släpps biljetter till Djurgården AIK?

Valde du att säkra upp din specifika årskortsstol inför säsongsavslutningen på Friends Arena behöver du inte göra någonting, din plats är redan reserverad och du har fått din biljett skickad till dig via epost. Det allmänna derbybiljettsläppet för dig som inte har årskort sker måndagen den 27 september, kl 14:00.

Hur många får Tele2 Arena ta in?

Arenan är tänkt att ha plats för cirka 30 000 sittande åskådare, och upp till 40 000 platser inklusive ståplatser vid konserter eller liknande evenemang.

Hur många svenska cupen guld har Hammarby?

Hammarby IF Fotboll
Hemmaställ Bortaställ
Meriter
Svenska mästare1 (2001)
Svenska cupen1 (2021)
Allsvenska säsonger52 (2020)

Relaterade inlägg: