Vad kostar gräsklippning per kvm?

Innehållsförteckning

Vad kostar gräsklippning per kvm?

Vad kostar gräsklippning per kvm?

Om du väljer kontinuerlig gräsklippning är det väldigt lätt att ha kontroll på kostnaden då det innebär ett fast pris per klippning. Kostnaden varierar givetvis beroende på tomtens karaktär. Oftast handlar det om en kostnad på 280-360 kr/klippning för en normalstor tomt i ett villaområde.

Vad kostar en Trädgårdskonsultation?

Vi börjar med en trädgårdskonsultation hemma hos er som varar ungefär 2 h. Vi går tillsammans igenom trädgården, analyserar dess förutsättningar och eventuella problem för att sedan lyfta fram åtgärderna och möjligheterna. Själva konsultationen kostar 2 500 kr inkl moms.

Hur mycket tjänar man på att klippa gräs?

mycket tjänar du? Fundera i förväg ut ett fast pris för gräsklippning beroende på storlek och gräsytans skick. För en normalstor gräsmatta på 200–400 kvm som tar ca 1 timme att klippa tar du mellan 100-200 kronor, beroende på tomtens läge och om det klippta gräset ska ligga kvar eller ska flyttas bort.

Vad kostar trädgårdstjänster?

Anläggning av trädgård Antingen genom egna tjänster eller med hjälp av samarbetspartners och kontakter. Tänk då på att trädgårdsarkitekten ofta tar ut en avgift för projektledning. Räkna med omkring 1 000 kronor per timme för projektledning och 600 kronor per timme för plantering.

Kan man få rutavdrag för trädgårdsarbete?

Till trädgårdsarbete som ger rätt till rutavdrag räknas: häck- och gräsklippning samt krattning och ogräsrensning som utförs på tomt eller i trädgård i nära anslutning till bostaden. klippning buskar, vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av land och omgrävning av kompost.

Relaterade inlägg: