Vad kostar Kamux hemleverans?

Innehållsförteckning

Vad kostar Kamux hemleverans?

Vad kostar Kamux hemleverans?

Med Kamux Hemleverans gör du ditt bilköp smidigare och enklare eftersom bilen levereras utan extra kostnad till din närmaste Kamux-butik, oavsett i vilken butik du köper den.

Kan man köpa bil på distans?

För den som är intresserad av att köpa bil men vill slippa besöka återförsäljaren finns det både fördelar och risker med den typen av handel. Om hela affären görs upp på distans träder distansavtalslagen in, vilket i normalfallet ger rätt att ångra köpet inom 14 dagar från leverans.

Hur fungerar hemleverans av bil?

Kontrollera skicket. Ställ alla frågor som är viktiga för dig, våra försäljare skickar bilder, filmer och kan även ringa videosamtal för att du skall känna dig helt trygg med bilens beskrivning. Du betalar en handpenning och vi bokar transport. Vår chaufför kommer hem till dig med bilen.

Finns det ångervecka på bilköp?

Hej Linus, För att du ska ha rätt att häva köpet måste felet vara allvarligt och av väsentlig betydelse, alternativt att säljaren försökt rätta till felet flera gånger utan att lyckas. Bilfirman har i första hand rätt att reparera bilen eller leverera en annan likvärdig bil.

Är Kamux seriösa?

Rekommenderas. Sålde min Volvo till Kamux. Allt fungerade mycket smidigt från början till slut. ... Jag rekommenderar Kamux till alla som vill få ett bra pris för sin bil och som vill att en bilaffär ska gå smidigt till.

Kan man lita på Autohero?

Det var en av mina bästa o enklaste bilaffärer jag någonsin gjort,AUTOHERO rekommenderas varmt! Tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att läsa att att allt gick bra och var enkelt! Precis så vi vill att det ska vara!

Relaterade inlägg: