Hur betalar man hemleverans från Systembolaget?

Innehållsförteckning

Hur betalar man hemleverans från Systembolaget?

Hur betalar man hemleverans från Systembolaget?

Betalning och avgifter Samtliga priser på Systembolagets hemsida anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Vid hemleverans kan du betala med Swish, kort eller direktbetalning via bank.

Hur mycket är ett kolli?

Ett kolli är en kartong som där vi packar dina varor. Avgiften baseras på hur många kollin (kartonger) som behövs för att packa dina varor. Exempel på vad ett halvt kolli rymmer: 6 helflaskor, 3 boxar eller 12 burkar.

Kan man beställa alkohol från Systembolaget?

Du kan beställa de flesta nyheter i våra olika sortiment (tillfälliga sortimentet, fasta sortimentet och det lokala, småskaliga sortimentet). Men det går inte alltid att beställa en dryck om den finns på hyllan i butiken. Du kan tidigast beställa klockan 10 på säljstartsdagen.

Vad är ett kollinummer?

Kollinummer är det nummer ett logistikföretag använder för att identifiera och därmed spåra försändelser. Ofta kan vem som helst med tillgång till kollinumret se var paketet för närvarande befinner sig genom att gå in på fraktföretagets hemsida och skriva in numret.

Har koll på logistiken?

Kort om logistiker Som logistiker styr du flödet av material, information och betalningar inom många olika branscher. Några vanliga yrkestitlar inom området är transportplanerare, informationslogistiker, inköpare och produktionsplanerare.

Relaterade inlägg: