Vad kostar inloggning till Elevcentralen?

Innehållsförteckning

Vad kostar inloggning till Elevcentralen?

Vad kostar inloggning till Elevcentralen?

Appen kan laddas ner kostnadsfritt hos App Store och Google Play för att prova på vissa funktioner. I appen finns de digitala utbildningarna Köra bil, Köra mc och Köra moped för den som vill studera digitalt. Då får man tillgång till teori, instuderingsfrågor, övningar, bilder och filmer - allt för resan mot körkort.

Hur gör man teori på Elevcentralen?

Plugga teori och svara på körkortsfrågor online Körkort nu med Elevcentralen är en app som du laddar ner till din mobil eller surfplatta, men du kan också logga in på Elevcentralen från en dator. Allt du behöver är en uppkoppling och du kan plugga på ditt körkort, var du än befinner dig.

Hur länge funkar Elevcentralen?

Att ha tillgång till utbildning och material oavsett var du befinner dig eller vilken tiden är på dygnet är därför viktigt. Körkort nu med Elevcentralen kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till Internet.

Hur byter man körskola på Elevcentralen?

Jag vill byta från en annan trafikskola, hur gör jag då? Det du behöver göra är att skriva in dig här hos oss men beroende på hur långt du kommit i utbildningen på din förra trafikskola kan det se lite olika ut. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Hur loggar man in på Elevcentralen?

För att få tillgång till innehållet i Elevcentralen så måste du kontakta en trafikskola och ta del av någon av deras tjänster som innehåller tillgång.

Hur många godkända sluttest?

OBS: 5 st godkända Sluttester Ju tidigare du säger till desto lättare är det. Innan du gör Sluttest så ska du gjort allt i Plugga, både kunskapsinhämtning och frågor. Du bör ha minst 80 % godkänt på frågorna till avsnitten i Plugga.

Relaterade inlägg: