Vad kostar bord på Kallis?

Innehållsförteckning

Vad kostar bord på Kallis?

Vad kostar bord på Kallis?

– 350 000 kronor är den högsta notan på Kallis som jag varit med om. Det är några år sedan, och i år kommer de hit igen. De har höga krav och det är fantastiskt att de väljer att åka till oss. Det internationella antalet gäster ökar och främst från Brasilien, säger Tobbe Larsson.

Vem äger Kallis Visby?

Mister French-gruppen köper Wisby Strand och ikoniska Kallis i Visby. Tobbe Larsson blir kvar som delägare. Mister French-gruppen som sedan tidigare driver restaurangerna Mister French och Strandbryggan i Stockholm, köpte i våras F12. Nu gör man ett nytt förvärv av Wisby Strand Kongress & Event samt Kallis på Gotland.

När stänger Kallis?

Kallis öppnar 16 juni och håller sedan öppet fram till och med 21 augusti. – Vi öppnar en vecka tidigare och stänger tre veckor senare.

Är Kallis öppet?

Ordinarie öppettider Tisdag: 09.00-15.00. Familjebastu 16.00-20.00. Söndag: 09.00-15.00. Familjebastu 16.00-20.00.

Vilken vecka är Stockholmsveckan?

Sedan några år tillbaka består Stockholmsveckan av två veckor, vecka 29 vecka 30, och de infaller i år (2020) mellan den 13 och 26 juli.

Vem äger Bygget i Åre?

Har saknat hotell. Tobbe Larsson har många år inom restaurang- och nöjesbranschen bakom sig. Det var han som byggde upp den ikoniska nattklubben Gutekällaren i Visby under 2000-talet, och i Åre driver han bland annat nattklubben Bygget.

Vem äger gutekällaren?

Gutekällaren ingår sedan 2008 i krogkoncernen Stureplansgruppen.

Vad händer i Visby vecka 29?

Kanske är Stockholmsveckan Visby också den mest omtalade av de tre party veckorna. Allt drar igång första måndagen vecka 29 varje år. Det börjar med en lätt spänning i luften som snart övergår till ett högljutt muller. Snart kan man faktiskt se hur hundratals människor vandrar på kullerstenarna vid Österport.

Relaterade inlägg: