Vad kostar en induktionshäll?

Innehållsförteckning

Vad kostar en induktionshäll?

Vad kostar en induktionshäll?

Tänk även på att Electrolux HOI650MF är en induktionshäll och att den därmed bara kan användas med kokkärl som fungerar på induktion. Electrolux HOI650MF har fyra kokzoner och passar därför bra in i de flesta kök....✅ Toppbetyg hos Råd & Rön.
ButikPrisAnnoncer
4.319,00Läs mer
eNemo.se5.080,00Läs mer
5.080,00Läs mer
BE

Vilken häll är bäst?

I topp hamnar Whirlpool ACM 802/NE, den blir utsedd till bäst i test. Hällen får 69 i betyg, av 100 möjliga, och blir tätt följd av IKEAs modell Otrolig, med betyget 68. IKEAs häll var dock dyrast av de testade, så den var inte prisvärd nog att bli utsedd till “Bra köp”.

Hur bra är IKEAs induktionshäll?

Ikea Otrolig får inte ett högt betyg och är osmakligt dyr i jämförelse med många andra induktionshällar i vårt test. ... Elförbrukningen är snarlik alla andra induktionshällar i vårt test. Ikea Otrolig har också ett överkokningsskydd som gör att hällen stängs av om det kommer vatten på den och även flexzon.

Vad är en induktionshäll?

  • En induktionshäll är en modern spis, som värmer kokkärl med hjälp av magnetiskt motstånd istället för direktverkande värme. Hällen ser ut som en blank glasskiva med små markeringar i för att visa var kokzonerna är. En induktionshäll sänks ner i bänkskivan och har därmed stor flexibilitet i var den kan placeras.

Vad är fördelarna med induktionshäll?

  • Fördelar med induktionshäll Den stora fördelen med en induktionshäll är den direkta verkan som temperaturreglaget ger. Vill du sänka temperaturen på en kokande gryta, blir temperaturen mycket svalare direkt. Till skillnad från exempelvis en keramik-häll där det tar en stund innan själva plattan blir så sval som reglaget anger.

Vilka induktionshällar fick bäst betyg?

  • Taenk.dk har gjort ett test av 15 olika induktionshällar. Det som bedömdes var bland annat funktioner, användarvänlighet, energiförbrukning och säkerhet. Utifrån dessa parametrar fick hällarna ett samlat procentuellt betyg. De två modellerna som fick bäst betyg, AEG och Electrolux, landade på 71% och blev båda utsedda till bäst i test.

Vad gäller inköp av induktionskastruller?

  • Checklista till inköp av induktionskastruller. Börja alltid med att kolla efter induktionssymbolen på emballaget eller på undersidan av kastrullen/stekpannan. Symbolen är en garanti för att utrustningen faktiskt är anpassad till induktion. Köp endast kastruller som passar perfekt till storleken på din kokplatta.

Relaterade inlägg: