Hur lång tid efter kastrering märks skillnad katt?

Innehållsförteckning

Hur lång tid efter kastrering märks skillnad katt?

Hur lång tid efter kastrering märks skillnad katt?

Veterinären svarar Det kan ta 1-2 månader innan hormonerna försvunnit helt så misströsta inte ännu. Tänk också på att även urin från kastrerade katter luktar väldigt starkt. Det är helt normalt och tyvärr inget man kan göra något åt.

Hur mycket kostar en kemisk kastrering?

  • Priset på en kemisk kastrering omfattar själva implantatet plus veterinärens arvode för att sätta in implantatet. Ett 6-månaders implantat kostar cirka kr. 800,- + veterinärens arvode Ett 12-månaders implantat kostar cirka kr. 1.400,- + veterinärens arvode Riktpriser för kirurgiska kastrationer

Vad är kostnaden för att kastrera en katt?

  • Vad kostnaden blir för att kastrera en katt beror på vilken klinik du vänder dig till och ibland också i vilken del av landet du bor och om du bor i en storstad eller på en liten ort. Uppskattningsvis kan man säga att kastrering av en hankatt uppskattningsvis kostar cirka 1000 kronor och kastrering av en honkatt brukar landa på cirka 1300 kronor.

Vad kostar en kastrering av hundar?

  • En kastrering är ett kirurgiskt ingrepp, som kräver en undersökning innan bedövningen görs. Därefter full övervakning under narkosen, smärtlindring under och efter samt borttagning av stygn och kontroll av såret. Kastrering av hundar kostar från ca kr 3000,-.

Relaterade inlägg: