Vilka löparskor ska jag välja?

Innehållsförteckning

Vilka löparskor ska jag välja?

Vilka löparskor ska jag välja?

När du ska välja löparskor är det viktigaste att hitta skor som är utformade för din löpstil. Den inkluderar din personliga biomekanik (ditt löpsteg), typ av löpning (var du springer, hur långt, hur fort), och personliga preferenser som hur mycket du vill "känna" underlaget.

Vad kostar en Löpanalys?

Men med lite hjälp av en löparexpert som i valfri Intersportbutik gör en löpanalys blir det betydligt enklare att välja rätt löparskor. Det är helt kostnadsfritt, du blir inte svettig och det tar inte alls lång tid.

Vilka löparskor har bäst dämpning?

  • Saucony Kinvara 12 — BÄST I TEST LÖPARSKOR. Fjäderlätta, neutrala löparskor med hög komfort, utmärkt dämpning och stabil känsla – som gjorda för att sätta nya personbästa. ...
  • Hoka One One Mach 4. ...
  • Brooks Ghost 13. ...
  • Asics Gel Nimbus 23. ...
  • Nike Air Zoom Structure 23. ...
  • Hoka One One Clifton 6.

Vad är en bra löparsko?

TÄNK PÅ ATT. Välj en mjuk och dämpad sko om du springer mycket på asfalt. Välj en hård och lätt sko med bra grepp om du springer mycket i terräng. Satsa på en grövre mönstrad sula för löpning i skog eller snö.

Vad är ett Laktattest?

Detta är ett av våra konditionstest som kan göras antingen på cykel eller på löpband. Testet hjälper dig att kunna jobba puls- eller hastighetsbaserat med din konditionsträning. Resultaten ges mot puls och hastighet för löpning samt mot puls och watt för cykel. ...

Hur länge kan man ha ett par löparskor?

DAGS FÖR NYA LÖPSKOR De flesta producenter av löparskor säger att ett par skor håller i ca 1000 km. Det stämmer nog också bra till den perfekta löparen, men slitaget på dina löparskor påverkas till hög grad av din löpstil, vikt, träningsmängd och vilket underlag du tränar på.

Relaterade inlägg: