Vad kostar en Emma säng?

Innehållsförteckning

Vad kostar en Emma säng?

Vad kostar en Emma säng?

Emma Original är en skummadrass som består av tre olika skummlager. På Emma Madrass hemsida kan man tydligt se de olika fördelar som kompletterar varandra. Emma Madrass pris startar från 6 199 kr.

Var kan man testa Emma madrass?

Vi på Emma vet att du inte kan hitta den perfekta sängen eller madrassen efter 10 minuter i en butik. Du behöver mer tid för att hitta rätt. Därför erbjuder vi dig att prova alla våra produkter i lugn och ro i ditt eget hem, riskfritt i 100 nätter från den dagen du får din produkt.

Hur mycket kostar en madrass?

Resårmadrasser - GOLD 5499:- /st. 3250:-/st. 6499:- /st.

Är Emma säng bra?

Emma Vinner Bäst i Test 2 År i Rad Ur testresultatet från maj 2020 & juni 2021 blev Emma Original utsedd till den bästa madrassen enligt Testfakta. Betyget 8,1 betyder inte bara att Emma Original är Testfakta Verifierad, den är även en överlägsen vinnare.

Var kan man prova Emma säng?

Vi på Emma vet att det inte går att hitta den perfekta sängen genom att bara ligga på test sängar i en butik. Det tar tid att testa en säng för att se om det är en bra säng för just dig. Därför erbjuder vi dig att prova vår säng i lugn och ro hemma, riskfritt i 100 nätter från den dagen du får hem din säng.

Hur mycket kostar en bäddmadrass?

Tjocka bäddmadrasser med en följsam och omslutande känsla:

  • Signature Gold bäddmadrass Deluxe 180 cm - Valfri färg! 2 890 kr.
  • Prestige bäddmadrass Lyx - 1 kr.
  • Bäddmadrass Deluxe Dream. 4 090 kr.

Relaterade inlägg: