Vad kostar ett möte på kry?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett möte på kry?

Vad kostar ett möte på kry?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Vad kostar kry landstinget?

* Ett digitalt läkarbesök ersätts med 500 kronor medan ett fysiskt besök enligt SKR kostar runt 1950 kronor. * Det är därför bra att söka digital vård när det går och fysisk vård när det behövs.

Vad kostar Nätdoktorn?

Att träffa nätläkaren digitalt kostar regionen 500 kronor varje gång. Privata specialistläkare ersätts lite mer vid personliga besök. Ersättningen från skattebetalarna ligger mellan 8 kronor, för vissa gäller enskilda avtal med regionen där ersättningen är 946 till 1 970 kronor.

Är Min Doktor gratis?

Hos Min Doktor är vi noga med att kostnadsfritt för både patient och samhälle styra undan alla ärenden som handlar om allmän rådgivning, till egenvård eller för råd från apotek eller sjuksköterskor liksom ärenden som läkaren direkt bedömer att de kräver fysisk undersökning och vård, hänvisas till vårdcentral eller ...

Hur får man faktura från Kry?

Vi skickar fakturan digitalt – via SMS och till din Inbox. Om du inte läser fakturan inom 48 timmar skickar vi en pappersfaktura till din folkbokföringsadress.

Är kry gratis?

På vårdcentral ** Ett videomöte kostar ingenting om det leder till att du får en remiss för undersökning på en vårdcentral. Du kan alltid träffa en läkare, psykolog eller sjuksköterska via video i vår app, men i Stockholm kan du även få hjälp på någon av våra vårdcentraler.

Relaterade inlägg: