Hur ofta bör man göra microneedling?

Innehållsförteckning

Hur ofta bör man göra microneedling?

Hur ofta bör man göra microneedling?

Det beror på vad man vill få ut av behandlingarna. Djupa acneärr och rynkor kräver exempelvis fler behandlingar än om man bara vill fräscha upp hyn och få lite mer glow. Vi rekommenderar alla att börja med en kur på tre behandlingar och det ska gå 4-8 veckor mellan behandlingarna.

Kan Dermapen skada huden?

Till skillnad från tradionella microneedling rollers orsakar Dermapen™ mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen™ till en mycket säker och effektiv behandlingsform.

Vad hjälper microneedling?

Microneedling skapar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Kan alla göra microneedling?

Microneedling är i dag en av de bästa anti-age behandlingarna som finns tillgängligt. Den ger omedelbara resultat redan efter första behandlingen. Man tar bort och reducerar ålderstecken och och solskador och annat som är oönskat under en och samma behandling. Denna behandling passar alla, ung som gammal.

Relaterade inlägg: