Hur tjänar mina tjänster pengar?

Innehållsförteckning

Hur tjänar mina tjänster pengar?

Hur tjänar mina tjänster pengar?

Om du hittar ett bättre alternativ att byta till genom oss, får vi en ersättning från leverantören. Vi har också partnerskap med banker (ex Swedbank i Sverige), där banken får möjlighet att tillsammans med oss erbjuda Mina Tjänster till deras kunder direkt genom banken.

Kan jag se alla mina prenumerationer?

Informationen är ordnad på ett enkelt och tydligt sätt. Hantera ditt Google-konto. Tryck på Betalningar och prenumerationer högst upp. Tryck på Hantera köp, Hantera prenumerationer eller Hantera bokningar.

Vad betalar jag för app?

Mina Tjänster är en app som håller koll på dina abonnemang - snabbt, enkelt och helt gratis. Se hur mycket dina abonnemang kostar. Få förslag på billigare alternativ. Appen uppfyller samma höga säkerhets- och integritetskrav som de svenska bankerna.

Hur fungerar mina tjänster?

Mina Tjänster är en kostnadsfri app som ger dig bättre koll på dina abonnemangskostnader. Med hjälp av Mobilt BankID hittar appen alla abonnemang som du betalar för och visar dem i en tydlig översikt. I appen kan du enkelt byta till billigare alternativ eller säga upp abonnemang du inte vill ha kvar.

Hur gör man för att tjäna riktigt mycket pengar?

27 tips på hur du kan tjäna pengar hemifrån (online)

  1. Bli en virtuell assistent. ...
  2. Transkribera ljud- och videofiler. ...
  3. Erbjud språklektioner. ...
  4. Affiliate – skicka kunder till rätt butik. ...
  5. Samarbeta med distanslager. ...
  6. Gör nischade videoklipp. ...
  7. Skriv texter. ...
  8. Översätt texter.

Hur ser man alla sina prenumerationer?

Kontrollera prenumerationer och förnyelsedatum

  1. Öppna dina prenumerationer. På en Android-enhet: Öppna Google Play-appen . Tryck på profilikonen uppe till höger. ...
  2. Titta efter prenumerationer som har löpt ut eller prenumerationer med avvisade betalningsmetoder i listan under Prenumerationer.

Hur vet jag vad jag prenumererar på?

Lista över dina prenumerationer Mina Tjänster är en app som finns tillgänglig för både Android och iOS. För att komma igång med den behöver du logga in med ditt mobila BankID. När du har gjort det kan appen koppla dig till din bank.

Hur betala för appar?

När du köper varor eller betalar för prenumerationer debiteras din betalningsmetod vid köpet eller inom några dagar. Om du inte känner igen en debitering tittar du på din köphistorik och ser om flera artiklar grupperades på en debitering.

Relaterade inlägg: