Vad kostar Realm?

Innehållsförteckning

Vad kostar Realm?

Vad kostar Realm?

30 dagar 9,99 US$ Den här prenumerationen går ut efter 30 dagar, så du blir tvungen att logga in och betala igen om du vill förlänga den. Det här är det dyraste sättet att betala för ett Realm.

Hur mycket kostar Minecraft kr?

Det billigaste priset för Minecraft - Windows 10 Edition (PC) just nu är 299 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin PC-spel med ett genomsnittligt betyg på 3.3 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 7 butiker.

Är Minecraft gratis på dator?

Det är helt gratis och du behöver inte installera någonting. För att fira tioårsjubileet av utgivningen av det oerhört populära spelet, har utvecklaren Mojang bestämt sig för att släppa Minecraft Classic - som troget visar upp hur Minecraft såg ut när det först lanserades under 2009.

Vad är en Realm?

En plats för kompisar Internet kan vara rena rama vilda västern, men med Realms får du fullständig kontroll över vem som bjuds in till din värld, och på så vis är det det säkraste sättet att spela med kompisarna! Du och upp till tio kompisar kan spela samtidigt, och du kan bjuda in hur många som helst.

Hur mycket kostar Bedrock Edition Minecraft?

Lägsta pris på Minecraft: Bedrock Edition är 317 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

Vad kostar Minecoins?

Det billigaste priset för Minecraft: Minecoins 1720 Coins (PC) just nu är 99 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Game cards.

Relaterade inlägg: