Vad vill du ha ut av ett förhållande?

Innehållsförteckning

Vad vill du ha ut av ett förhållande?

Vad vill du ha ut av ett förhållande?

Ärlighet, stabilitet, öppen kommunikation, attraktion och att vara villig att kompromissa är 5 saker du inte ska ignorera i ditt nuvarande eller i ditt nästa förhållande.

Vad är viktigt i en relation?

Respektera varandra. ... Och att respektera varandras behov och någorlunda förstå hur det kommer sig att de ser ut som de gör. I den känslomässiga kontakten ingår också att vara ärlig och prata om det som är viktigt när det gäller känslor och tankar. Att kunna lita på sin partner är en del av detta.

Är jag i en bra relation?

Man kan bråka och vara oense om saker men hålla en respektfull och schysst ton mot varandra. I en sund relation ska du känna dig trygg, glad, älskad och må bra. Att du vågar berätta för den du är tillsammans med vart du är, vad du ska göra och vad du har på gång utan att din partner blir arg eller kontrollerande.

Hur vet man att det är en hälsosam relation?

Lyckliga par rör ofta vid varandra och visar varandra ömhet. All fysisk närhet behöver inte leda till sex, de flesta par har inte sex varje dag. Framgångsrika par hittar sätt att vara nära varandra utanför sovrummet. Du kanske älskar film och konst medan din partner är superintresserad av historia och vin.

Relaterade inlägg: