Är Care by Volvo bra?

Innehållsförteckning

Är Care by Volvo bra?

Är Care by Volvo bra?

Conclusion. Care by Volvo är flexibelt och passar den som gillar Volvobilar och tror på märkets kvalitet. Det är även förmånligt att du får njuta av Volvos egen service, mekaniker, vägassistans och tjänster som Volvo On Call. Priset och villkoren är förmånliga och konkurrerar med andra på marknaden.

Vad kostar Care by Volvo?

Från 6 månader till 2 veckor Tidigare har Care by Volvo fått kritik för höga priser jämfört med andra privatleasingtjänster. Volvo motiverar priserna med att ”allt ingår”, som till exempel försäkring, däckhotell och service. Volvo har satt ett pris på 4 590 kronor per månad för en XC40 T3.

Vad är Care by Volvo?

Care by Volvo är din bil till en fast månadsavgift – där allt ingår! Med Care by Volvo får du utöver din bil tjänster såsom försäkring, däckbyte, service och underhåll.

Vad kostar det att äga en Volvo XC40?

Med nya XC40 har Volvo introducerat ett nytt sätt att äga bil. Care by Volvo innebär en månadsavgift och när abonnemangstiden löper ut lämnas bilen tillbaka. XC40 kostar från 6.399 kronor/månad.

Vad kostar det att förlänga Volvo On Call?

Priset för ett Volvo On Call-abonnemang är 390 kronor för 1 år. På Volvos hemsida får du hjälp med att starta eller förlänga ditt abonnemang.

Vad är skillnaden mellan Volvo och Volvo Cars?

Volvo Car Group ägs av kinesiska Zhejiang Geely Holding (Geely Holding). Volvo Personvagnar utgjorde en del av svenska AB Volvo fram till 1999 då företaget köptes av Ford Motor Company. 2010 köptes Volvo Cars av Geely Holding.

Vad ingår i serviceavtal Volvo?

I ditt serviceavtal ingår Volvo Originalservice till en fast månadskostnad. Det innebär bland annat byte av motorolja, filter och packning samt flera funktions- och säkerhetskontroller. Som en extra trygghet erbjuder vi även vägassistans fram till att bilen är 10 år.

Vad betyder ordet Volvo?

Namnet Volvo är latin och betyder ungefär "jag rullar".

Vad kostar det att leasa en Volvo V60?

Priset för en Volvo V60 D3 2,0 Momentum är hos Bilia 6 699 kronor per månad för ett treårsavtal gällande 1 500 mil per år. Priset för varje övermil är enligt avtalet 6 kronor per mil.

Vad kostar det att leasa Volvo?

Privatleasa en Volvo från 3195 kr/mån med fri service och betalskydd i tre månader.

Relaterade inlägg: