Vad krävs för att få lok-stöd?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att få lok-stöd?

Vad krävs för att få lok-stöd?

Ledaren ska ha fyllt 13 år och vara medlem i en förening inom RF. Ledaren får inte vara ansvarig för flera gruppaktiviteter samtidigt. Förening har rätt till LOK-stöd i form av ledarstöd och deltagarstöd. När aktiviteten leds av en ledare erhåller föreningen ett ledarstöd om X kr/gruppaktivitet.

Hur fungerar lok-stöd?

Statligt Lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) är ett stöd avsett att stödja ungdomsverksamheten i föreningarna för aktiviteter med ungdomar mellan 7 och 25 år. ... Ansökan görs digitalt via IdrottOnline Klubb och kan endast skickas in av ordförande, kassör eller LOK-stödsansvarig.

Vad är lok aktivitet?

LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott. Förkortningen LOK står för statligt lokalt aktivitetsstöd, och avser att stödja idrottslig föreningsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7 och 25 år (för funktionsnedsatta deltagare finns ingen övre åldersgräns).

När ska lok-Stödet lämnas in?

Ansökan om LOK-stöd ska innehålla redovisning av genomförda sammankomster och deltagartillfällen fördelade på ålder och kön. Ansökan för perioden 1/1 – 30/6 (vårens period) ska ha inkommit till RF:s LOK-stödsgrupp senast den 15 augusti.

Relaterade inlägg: