Vad gäller vid en p skylt?

Innehållsförteckning

Vad gäller vid en p skylt?

Vad gäller vid en p skylt?

Tilläggstavlor till parkering (P): Parkering kräver p-skiva och är tidsbegränsad till två timmar på helgfria vardagar. Övrig tid gäller fri parkering utan p-skiva. Parkering är tillåten under 3 timmar, dygnet runt.

Vad betyder tillstånd erfordras?

Du uppger att det sitter ett vägmärke för P, plus ett vägmärke om att tillstånd erfordras och ett vägmärke om avgift krävs. Då betyder det att det är tillåtet att parkera på platsen om du har (giltigt) tillstånd och om du erlägger avgift. ... Vägmärket P indikerar att här är det tillåtet att parkera.

Hur långt gäller p skylt?

Tilläggstavlor till parkering (P): Tavlorna anger avvikelser från det märke som är uppsatt under. Parkering kräver p-skiva och är tidsbegränsad till två timmar på helgfria vardagar. Övrig tid gäller fri parkering utan p-skiva. Parkering är tillåten under 3 timmar, dygnet runt.

Får man parkera framför p skylt?

Parkera före eller efter vägmärket? Det är förstås svårt att säga så mycket om just denna situation, men generellt är det så att parkering är tillåten efter vägmärket och framåt till dess att det framgår av nytt vägmärke eller av trafikmiljön, att det inte längre är tillåtet att parkera.

Relaterade inlägg: