Vad kostar det att montera en dragkrok?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att montera en dragkrok?

Vad kostar det att montera en dragkrok?

En fast dragkrok, monterad och klar, till de flesta bilar ger du 4895 kr för. En avtagbar dragkrok, monterad och klar, till de flesta bilar ger du 5495 kr för. Vi lämnar alltid livstids produktgaranti på dragkroken (gäller bilens livslängd).

Hur registrerar man dragkrok?

Om du har monterat eller tagit bort en dragkrok måste fordonet genomgå en begränsad registreringsbesiktning (undantag) inom en månad. Monteringsanvisningen ska tas med till Bilprovningen vid registreringsbesiktning och bokning sker via 0771-600 600.

Måste dragkroken sitta på vid besiktning?

Här är informationen på Bilprovningens hemsida: ”Om din bil har en löstagbar dragkrok tar du med denna samt eventuell nyckel till dragkroken när du ska besikta. Vi kontrollerar att din dragkrok går att sätta fast samt att ta bort.

Måste du Registreringsbesiktiga din bil om du monterat på en dragkrok?

Efter 1 september 2013 behöver bilen i samband med eftermontering inte genomgå en registreringsbesiktning för kroken om den monteras på en EU-typgodkänd personbil eller en EU-typgodkänd lätt lastbil. ... Finns det uppgift om kopplingsanordning, måste bilen alltså registreringsbesiktas.

Relaterade inlägg: