Vad betyder TS på Facebook?

Innehållsförteckning

Vad betyder TS på Facebook?

Vad betyder TS på Facebook?

Det finns mycket slang som är speciell för sociala medier. Sociala medier är till exempel facebook, twitter, instagram och snapchat. ... En tråd är ett inlägg och alla kommentarer på till exempel fb (förkortning för facebook). Den som börjar tråden kallas trådstartare (ts).

Vad betyder Bfu på Facebook?

(Och ja, BFU skriver man alltså när man lägger upp en bild för att tillkalla uppmärksamhet men bilden inte har med inlägget att göra eller det är ens egen bild.)

Vad betyder PP på Facebook?

50 kr pp". "per person" kan det ju knappast vara och det handlar om ETT plagg så "per plagg" är ju också uteslutet.

Vad är en TS?

Trådstartare (engelska: Topic Starter/Thread Starter) – författare av första inlägget i en diskussionstråd, exempelvis i ett internetforum.

Vad är TS förkortning för?

TS, förkortning för Tidningsstatistik AB.

Vad menas med Bfu?

För utbildningar som har svårt att fylla sina platser finns det möjlighet att anordna behörighetsgivande förutbildning (BFU).

Vad står TNX för?

SBS = ”Skit Bakom Spakarna” och antyder att ett problem är användares eget fel. SMTOE = Sets My Teeth On Edge – Får mig att gnissla tänderna. THX = Förkortning för ”Thanks”. Samma som TNX.

Vad är en PP?

PP (Polypropen)? Egenskaper PP är ett delvis kristallinskt material som är resistent mot de flesta kemikalier och tar praktiskt taget inte upp vatten. Mekaniska PP (PP-H homopolymer) är styvare än PEHD, men har lägre slaghållfasthet.

Relaterade inlägg: