Vad är frisk licens?

Innehållsförteckning

Vad är frisk licens?

Vad är frisk licens?

En FRISK-licensierad personlig tränare har bevisat sig ha gedigna kunskaper och den kompetens som motsvarar de krav som Almega Friskvårdsföretagen bedömer att en personlig tränare ska besitta för att på ett effektivt och säkert sätt kunna hjälpa människor med träning, fysisk aktivitet och en hälsosam livsstil.

Hur ofta träffa PT?

Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna med din PT. Har du aldrig provat tidigare så bör du åtminstone boka tre tillfällen. Vissa vill ha kontinuitet och träffas flera gånger varje vecka året runt. Andra tränar med en PT under en begränsad period för att sedan träna vidare på egen hand.

Vem är Sveriges bästa PT?

Vi har träffat den bästa PT:n i Sverige – Pischa Strindstedt – som tycker att glädjen är det viktigaste med träningen. Pischa Strindstedt, 30 år, från Stockholm har blivit utsedd till Årets PT på Guldhjärtat 2016, vilket är träningsvärldens Oscarsgala.

Hur får man en personlig tränare?

Du kan till exempel läsa PT-utbildningar på Yrkeshögskolan, folkhögskolor eller via utbildningar som anordnas av gym och träningsanläggningar. Men du kan även studera på högskola under tre år vilket öppnar upp för jobbmöjligheter på högre nivå som till exempel friskvårdskonsulent.

Vad kostar ett pass med PT?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Vad vill en PT veta?

Här är några exempel på vilka som tränar med en PT: De som vill förbättra sin kondition och springa snabbare på ett lopp. De som vill lära sig teknik för olika typer av lyft. De som vill gå upp eller ner i vikt.

Vad menas med PT?

p.t., förkortning av latin pro tempore 'för tillfället'; 'efter omständigheterna'.

Relaterade inlägg: