Hur lång tid tar det att säga upp abonnemang?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar det att säga upp abonnemang?

Hur lång tid tar det att säga upp abonnemang?

Det vanligaste sättet att avsluta ett avtal om en tjänst är att göra en uppsägning till operatören. För avtal som ingåtts från och med den får uppsägningstiden vara maximalt en (1) månad. Om du har bindningstid kvar kommer du med största sannolikhet att få en slutfaktura på resterande tid.

Hur lång uppsägningstid har Telenor?

Uppsägningstiden för abonnemang som tecknades efter är en månad. Om du tecknade eller aktiverade ditt abonnemang före är uppsägningstiden tre månader. Du hittar ditt avtal och kan se när du tecknade det i Mitt Telenor. Logga in antingen här på webben eller i appen.

Hur lång uppsägningstid har Comhem?

Uppsägningstiden för Avtalet är en månad (för avtal tecknade före gäller tre kalendermånaders uppsägningstid). A 9.2 Om Com Hems rätt eller möjlighet att distribuera Tjänsten upphör för den fastighet där Tjänsten brukas av Kunden, upphör Avtalet utan särskild uppsägning.

Hur säga upp fast telefoni?

FAST TELEFONI Om du vill säga upp ditt fasta abonnemang ringer eller mejlar du till oss. Om uppsägningen avser annan juridisk person behöver vi få in kompletterande information som bekräftar att du är berättigad att representera företaget.

Hur kan jag säga upp mitt abonnemang net1?

När du loggat in klickar du på "Abonnemang" enligt bilden nedan. På höger sida om ditt abonnemang ska det stå "Kommer att avslutas" om ditt tjänst ligger under ett avslut. För att logga in på Mina Sidor klickar du på knappen "Mina Sidor" nedan.

Hur lång bindningstid Viasat?

Vad står i lagen? Enligt lagen om elektronisk kommunikation, förkortad LEK, 5 kap 15 a § får en bindningstid inte vara längre än 24 månader. Viasat har varit föremål för pågående utredning av bl a PTS, som lade ner sin utredning efter att Viasat ändrat sina villkor (se länk till beslutet HÄR).

Kan man avsluta bindningstid?

Även om du har bindningstid på ditt abonnemang kan du säga upp det i förtid. ... Om du i stället har en avtalad bindningstid och vill att abonnemanget upphör samtidigt som bindningstiden ska du säga upp avtalet en månad innan bindningstiden löper ut. På så sätt löper både bindningstiden och uppsägningstiden ut samtidigt.

Hur vet man när abonnemanget går ut?

Även om du inte har en bindningstid så kan du ha en uppsägningstid i ditt avtal. För avtal ingångna efter så får uppsägningstiden inte vara längre än en månad. Vår samarbetspartner Telekområdgivarna har en information om uppsägning på sin webbplats på sin webbplats.

Relaterade inlägg: