Vad kostar Fogfritt golv?

Innehållsförteckning

Vad kostar Fogfritt golv?

Vad kostar Fogfritt golv?

På tio år är den totala kostnaden 25000:-. Scenario 2: Installationen kostar 15.000:-. Golvet är fogfritt och därmed enkelt att sköta om och är motståndskraftigt mot kemikalier och värme. Golvet har en garantitid på 10 år och därför landar den totala kostnaden på just 15.000 kronor.

Vilken Epoxifärg är bäst?

BÄST: Hangar Golvfärg är en 2-komponents epoxifärg som är lämplig för våtutrymmen, garagegolv, verkstäder och industrier. Hangar ingår i ett målningssystem med grundfärg, flingor, och lack som ger mycket slitstarka golv. Läs varningstexten på förpackningarna före målning.

Hur hållbart är epoxy?

Förvarad mörkt och svalt så håller epoxyn i 2 år innan den måste användas.

Vad ska man ha för golv i garaget?

Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och olja som ger bestående fläckar. Dessutom kan golvet vara svårt att få rent. Tänk därför alltid på att torka upp oljefläckar och dylikt på en gång när du spiller på golvet.

Kan man måla direkt på flytspackel?

Och det går bra att måla flytspackel på samma vis som man målar betong, bara den har kommit ner i fukthalt. Målar man så blir ju dessutom färgen den huvudsakliga slitytan.

Relaterade inlägg: