Vad köpte Parnevik sitt hus för?

Innehållsförteckning

Vad köpte Parnevik sitt hus för?

Vad köpte Parnevik sitt hus för?

Huset såldes för dollar vilket motsvarar en hissnande summa på cirka kronor. När Parneviks köpte huset för ungefär 20 år sedan betalade de en betydligt lägre summa vilket är en vinst i sig.

Vem köpte Casa Mia?

Casa Mia har sovrum på 250 kvadratmeter När familjen Parnevik köpte tomten rev de huset som stod på. Sedan byggde de ett nytt, precis som de ville ha det – 1 300 kvadratmeter och alla bekvämligheter. Huset tog två år att bygga och kostade ungefär 65 miljoner kronor. 2001 flyttade de in.

Vad gör Parnevik idag?

Mellan 20 medverkade han och familjen i realityserien Parneviks på TV3. De bor i Jupiter, Florida. Han är gift med Mia Parnevik sedan 1994. De har tre döttrar och en son.

Var bor Parneviks barn?

Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 27 år, och har barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix tillsammans. Under barnens uppväxt har hela familjen bott i ett stort lyxhus i Jupiter i amerikanska delstaten Florida, som de kallat för Casa Mia.

Var bor Bo Parnevik?

Bosse Parnevik är inte bara stjärna på slottet. Privat bor han på en 1600-talsherrgård, belägen på en sjötomt i Österskär. Priset: 825 000 kronor.

Relaterade inlägg: