Vad blir räntan SBAB?

Innehållsförteckning

Vad blir räntan SBAB?

Vad blir räntan SBAB?

Här ser du både våra aktuella bolåneräntor och de bästa räntor vi kan erbjuda just dig....Historiska boräntor.
BindningstidRäntesatsEffektiv ränta
1 år1,49 %1,50 %
2 år1,64 %1,65 %
3 år1,74 %1,75 %
4 år1,89 %1,91 %

Vilken bank har billigast bolån?

Den lägsta snitträntan alla kategorier är Landshypoteks ettårsränta som ligger på 1,25 procent, en punkt under Landshypoteks tremånadersränta som för övrigt är lägst av alla tremånadersräntor i jämförelsen. Ett annat exempel är Danske Bank där tremånadersräntan låg på 1,58 procent i maj.

Vad är en rörlig ränta?

  • En rörlig ränta innebär att banken kan ändra räntan, höja eller sänka, var tredje månad när bindningstiden gått ut. En bunden ränta kallas en ränta som är fast under 1 – 10 år. Det innebär att räntan bestäms innan du tecknar dig för bolånet och sedan gäller den räntan under hela bindningstiden.

Vad är en rörlig ränta på bolån?

  • Historiskt har det visat sig att rörliga boräntor är billigast över tid. För den som har marginalerna, och kan hantera att räntan kan röra sig upp och ned på kort sikt, är en rörlig ränta att föredra. För den som vill veta exakt hur hög räntan kommer vara är ett bundet bolån bättre.

Vad är rörlig ränta i Swedbank?

  • Rörlig ränta: Swedbank erbjuder 3-månaders ränta som den kortaste räntebindningstiden och det är 3-månadersräntan som brukar kallas rörlig ränta. Historiskt sett har den rörliga räntan varit lägre jämfört med den bundna räntan. Har du rörlig ränta kan du när som helst välja att binda räntan. Bunden ränta:

Relaterade inlägg: