Vad luktar i Västerås?

Innehållsförteckning

Vad luktar i Västerås?

Vad luktar i Västerås?

Lukt i hamnområdet Det finns många källor till lukt i staden. I hamnområdet är det främst Lantmännen och Kraftvärmeverket som kan orsaka lukt. Lukten kan upplevas som störande men är ofarlig. Det finns i princip två orsaker till lukt från Lantmännens foderfabrik.

Hur luktar vinter?

Frosten har smält och det luktar jord och multnande löv, precis som det ska i oktober. Då finns (kanske) tid kvar att göra trädgården höstklar, trots allt.

Varför luktar det?

Det finns alltid bakterier i slidan. Bakteriell vaginos beror på att det har blivit obalans mellan de bakterierna. Ingen vet varför det blir så, men det är vanligare hos personer som ofta har sex med nya personer. Använd därför gärna kondom, femidom eller slicklapp när du har sex med en ny person.

Varför luktar det diesel i Västerås?

Räddningstjänsten har lagt ut länsar vid macken. Dieseln i vattnet går inte att pumpa upp eftersom den är så tunnflytande. I stället måste den dunsta bort. Det gör att det kommer att lukta diesel i området ett tag.

Hur fungerar smak och luktsinnet?

Vi kan skilja mellan hundratals olika smaker De fem grundsmakerna blandas så att hjärnan kan skilja mellan hundratals olika smaker. Hur du upplever en viss smak beror inte bara på smaklökarna. Även doften påverkar hur du upplever en viss smak. Dofter frigörs när du tuggar sönder maten.

Relaterade inlägg: