Hur kommer man in på estetiska?

Innehållsförteckning

Hur kommer man in på estetiska?

Hur kommer man in på estetiska?

För att lyckas på den här utbildningen krävs att du är kreativ och nyfiken samt har en idé om vilket uttryckssätt som du vill arbeta med. På utbildningen får du möjlighet att, både individuellt och i grupp, skapa, uppleva och tolka konst och kultur.

Vart finns estetiska programmet?

Det Estetiska programmet med inriktning Teater på Bruksgymnasiet är ett program med variation där du får utveckla din kreativitet. Här får du... Uttryck dig själv i den konstform du gillar allra mest på Estetiska programmet på Jämtlands gymnasium.

Vad kan man bli om man går dans?

Yrken som kanske kan intressera dig som går inriktningen dans kan vara: dansare, koreograf eller danspedagog inom den sceniskt konstnärliga dansen.

Hur mycket meritpoäng behöver man för estetiska?

Vid ansökan till Estetiska programmet eller annat program med färdighetsprov räknas eventuell uppnådd provpoäng med i meritvärdet, då kan alltså antagningspoängen överstiga 340 poäng.

Vilka poäng krävs för att komma in på estetiska?

Estetiska programmet Poäng från färdighetsprovet läggs ihop med meritvärdet av betyg då blir det totala möjliga meritvärdet 660 poäng (340+320) förutsatt att du har 17 betyg från grundskolan. Med 16 betyg är det max 640 poäng (320+320).

Relaterade inlägg: