Vad tjänar Kry?

Innehållsförteckning

Vad tjänar Kry?

Vad tjänar Kry?

Det betyder att Kry får 410 kronor per besök hos en läkare eller sjuksköterska, även för digitala besök, säger Ylva Sandström. Det är regionen som betalar den extra ersättningen till nätläkarna och även för de besök som olistade patienter gör hos vårdcentraler.

Kan man få intyg från Kry?

Du kan vända dig till oss på Kry för att hjälp med vissa läkarintyg och sjukintyg. ... När du har fått ett sjukintyg av Kry skickas det ofta direkt till Försäkringskassan och finns även tillgängligt online på 1177 Vårdguidens tjänst Mina intyg.

Hur många vårdcentraler har Kry?

Kry har även vårdcentraler på stadsdelen Östermalm, i Lund, Malmö och Nyköping. De har också tagit över en kedja med 14 vårdcentraler i Sverige.

Vad kostar läkare på Kry?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Kan man få sjukintyg retroaktivt?

Du kan få sjukintyg från den dagen du söker vård. Inom sjukvården får man generellt inte skriva sjukintyg som gäller retroaktivt, det vill säga bakåt i tiden. Läkarintyg ska kunna stödjas av dokumenterade uppgifter, observationer, undersökning, prover, tidigare anteckningar från vårdpersonal eller liknande.

Hur tjänar min doktor pengar?

Patientavgiften för ett läkarbesök hos Min Doktor är 100 kr. Det är den av Region Sörmland fastställda avgiften för digital primärvård.

Relaterade inlägg: