Vill ha ett kontorsjobb?

Innehållsförteckning

Vill ha ett kontorsjobb?

Vill ha ett kontorsjobb?

Vill du ha ett kontorsjobb men saknar utbildning efter gymnasiet? Vi har listat sex stycken kontorsjobb som du kan satsa på....Tips på kontorsjobb du kan få utan utbildning

  1. Telefonförsäljare. ...
  2. Receptionist. ...
  3. Ekonomiassistent. ...
  4. Kundtjänst. ...
  5. Administratör. ...
  6. Kontorsassistent.

Vad jobbar man med administration?

Administratörens arbetsuppgifter kan variera från att förbereda ärenden, ta fram information ur databaser, och sammanställa material och delta i utredningar. Andra arbetsuppgifter kan vara administration kring fakturor och ordrar, inköp, kund-, konferens-, och resebokningar.

Vad är ett kontorsjobb?

Inom administration och kontor sköter man vanligtvis de administrativa arbetsuppgifterna på ett företag, kanske som sekreterare eller receptionist. Det kan exempelvis innebära att se till att ett kontor fungerar som det ska eller att projekten levereras i tid.

Hur hitta roligt jobb?

Nyckeln är att göra medvetna val – av vad du vill göra, med vem du vill jobba och var. När du haft samma arbetsuppgifter ett tag blir du bra på dem – men samtidigt ökar risken att bli uttråkad. Då är det viktigt att lära sig nya saker – oavsett om det handlar om att klättra i karriären eller flytta dig i sidled.

Relaterade inlägg: