Vad ska man läsa efter Pax?

Innehållsförteckning

Vad ska man läsa efter Pax?

Vad ska man läsa efter Pax?

Vi har listat några lästips för dig som gillar Pax-serien av Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson....Här nedanför är tips på några böcker att läsa medan du väntar på den.

  • Djupgraven. ...
  • Nordiska väsen. ...
  • Silvervinges hemlighet. ...
  • Nyckeln till Hinsides. ...
  • Det övergivna huset. ...
  • Född till hjälte. ...
  • Zombiefeber.

I vilken ordning kommer Pax-böckerna?

Pax-böckerna – rätt kronologisk ordning att läsa dem i Pax: Nidstången (del 1) Pax: Grimmen (del 2) Pax: Mylingen (del 3) Pax: Bjäran (del 4)

Har skrivit 10 böcker i Pax-serien med Åsa Larsson?

Pax. Maran (Del 9) Pax. Draugen (Del 10)

Hur många böcker finns det i Pax-serien?

Urban fantasy 9-12 år Trion bakom de populära PAX-böckerna är författarna Åsa Larsson och Ingela Korsell tillsammans med illustratören Henrik Jonsson. Bokserien tilldelades priset Crimetime Specsavers Award 2016 i kategorin Årets barndeckare. Serien består av tio böcker.

Vem har illustrerat Pax serien?

* PAX är en urban fantasy-bokserie i tio delar för 9-12-åringar av författarna Ingela Korsell och Åsa Larsson och illustratören Henrik Jonsson.

Vad heter Pax?

Betyder "fred" på latin. Inom romerska mytologin var Pax fredens gudinna.

Har skrivit 10 böcker i Paxserien med författaren?

Åsa Larsson Författaren skriver även för yngre läsare och PAX-serien passar perfekt för barn som gillar äventyr, spänning och det övernaturliga.

Hur många kapitel har Pax Nidstången?

Tjohoo! * PAX är en urban fantasy-bokserie i tio delar för 9-12-åringar av författarna Ingela Korsell och Åsa Larsson och illustratören Henrik Jonsson. * Handlingen utspelas i nutidens Mariefred och har övernaturliga inslag kopplat till nordisk mytologi och folktro. * En mix av spänning, skräck, humor och hjärtknip.

Relaterade inlägg: