Vad krävs för EuroBonus Guld?

Innehållsförteckning

Vad krävs för EuroBonus Guld?

Vad krävs för EuroBonus Guld?

Du kommer att nå EuroBonus Guld-nivå när du har gjort 45 enkelresor med SAS och Widerøe eller när du har tjänat 45 000 Baspoäng med SAS, Widerøe och flygbolag inom Star Alliance under din personliga 12-månaders kvalificeringsperiod. Tillgång till SAS Gold Lounge och Star Alliance-lounger över hela världen.

Vad ingår i SAS guld?

Jämför medlemsnivåer
FörmånMedlemGuld
Boka reguljära biljetter för poäng med rabattNej10 %
Bättre chanser vid budgivning på uppgraderingar via SAS UpgradeNej20 %
25 % fler Baspoäng hos SAS och WiderøeNejJa
Tillgång till Star Alliance-lounge (för dig och en gäst)NejJa

Vad krävs för att bli Pandion?

Att vara Pandion blir du genom att du blir utvald av SAS. Det krävs inte att du flyger hela tiden, men det kräver att de resor du gör är sådana som SAS tjänar mycket pengar på. Det krävs med största sannolikhet att du ska vara Diamond innan de ens kommer se om du är intressant som Pandion.

Hur använder man EuroBonus?

SAS EuroBonus är vårt kostnadsfria rese- och upplevelseprogram. Som medlem tjänar du poäng på allt du gör – inte bara när du flyger. Bli medlem nu för att börja tjäna poäng och dra fördel av erbjudanden från SAS och våra partners. Du kan använda dina poäng på flygresor, uppgraderingar, hotell och andra upplevelser.

Vad är baspoäng SAS?

Baspoäng är de poäng du tjänar när du flyger med SAS, Widerøe och flygbolag inom Star Alliance. Baspoäng används för kvalificering för en högre medlemsnivå.

Relaterade inlägg: