Vad passar till gult inredning?

Innehållsförteckning

Vad passar till gult inredning?

Vad passar till gult inredning?

Den gula färgens egenskaper kan bli förstärkt genom att kombineras med andra färger. Förutom att inreda med olika gula nyanser kan du mixa med övriga färger inom elementet Eld som är röd, rosa, orange och lila.

Vad passar ihop med senapsgult?

Senapsgult som accentfärg är helrätt just nu. Matcha med dova toner i vinrött och mörkblått med grå detaljer. Mörkblå inredning är helrätt hösten 2016 och matchas bäst med andra dova nyanser och metalldetaljer i guld.

Vilken färg passar till senapsgul?

Lila + senapsgult Lila är en färg som vi inte ser alltför ofta i inredningssammanhang, och det är lite synd. Rätt lila i kombination med senapsgult och grått är en såväl sober som spännande kombination.

Vilka färger passar ihop med svart?

Svart och marinblått är en underskattad färgkombination, speciellt när det handlar om lite mer dressade kläder, t. ex. smoking och kostym eller skön blazer+t-shirt-combo. Just marinblått är den blå färgnyans som bäst ihop med svart.

Vad passar till gula väggar?

Av alla färger som passar till gult så är blå den som passar allra bäst, framförallt mörka nyanser av blått så som marinblå och midnattsblå.

Vad passar till Plommonlila?

SÅ KOMBINERAR DU LILA MED ANDRA FÄRGER Som tidigare nämnt är lila speciellt bra för att öppna upp nya möjligheter i livet och särskilt i kombination med vitt, guld eller silver. Lila är också kompatibel med elementet Trä och kombinationer av lila, grönt och brunt passar bra tillsammans.

Vilken färg passar till gult?

Av alla färger som passar till gult så är blå den som passar allra bäst, framförallt mörka nyanser av blått så som marinblå och midnattsblå.

Vilken färg passar till blågrön?

Här listar vi 4 olika färger som passar till grönt, lite oavsett vilken nyans det handlar om.

  • Marinblått. Blått och grönt är angränsande färger och en oslagbar kombination. ...
  • Rött. Rött tillsammans med grönt måste inte kännas julgran. ...
  • Brunt. ...
  • Beige.

Relaterade inlägg: