Vad menas med Ekb?

Innehållsförteckning

Vad menas med Ekb?

Vad menas med Ekb?

EKB-jouren är en ideell förening vars ändamål är att hjälpa och stötta de barn och ungdomar som kommit till Sverige ensamma och sökt asyl och nu bor i Karlskrona och Ronneby. Vi vill minska känslan av ensamhet, arbeta för ett bättre mående samt bidra till en ökad delaktighet i det svenska samhället.

Vad betyder BA på svenska?

B.A. {substantiv} [förkortning] företagsekonomi {utr.}

Vad är IM förkortning?

IM (instant messaging) – meddelanden som personer skickar varandra i realtid, se Snabbmeddelanden.

Vad är HT?

HT, Ht eller ht kan syfta på: HT – en lokaltidning i Hudiksvall, Hälsingland, se Hudiksvalls Tidning. HT – ett processortillägg i Intels processorer, se Hyper Threading. HT – en tidigare organisation för kollektivtrafiken i Köpenhamn, se Hovedstadsområdets Trafikselskab.

Vad får man köra på D körkort?

Körkortsbehörigheten D ger rätt att köra bussar oavsett antal sittplatser eller längd. Du får också dra en lätt släpvagn med totalvikt på högst 750 kg.

Hur mycket kostar ett B-körkort?

En grovt uppskattad total kostnad för att ta körkort ligger kring 15.000kr (medräknat Riskettan, Risktvåan, bilhyra vid förarprov och avgifter till Trafikverket).

Vad är BS förkortning för?

BS är en förkorting av bullshit som menas ungefär struntprat/nonsens.

Vad är ett im?

Introduktionsprogrammen ska ge obehöriga elever möjlighet att komma in på ett nationellt program, eller leda till att de kan få ett arbete. Huvudregeln är att inga behöriga elever ska gå ett introduktionsprogram. Alla elever följer en individuell studieplan.

Vad är BF förkortning för?

Beräknat förlossningsdatum. Räknat från sista mensens första dag.

Vad betyder HT i fotboll?

HT är en förkortning för halftime, den svenska översättningen är halvtid. När man spelar på en match med HT så spelar man på vilket resultat matchen har i halvtid, i fotboll innebär det 45 [..]

Relaterade inlägg: