Vad menas med Kung Keno?

Innehållsförteckning

Vad menas med Kung Keno?

Vad menas med Kung Keno?

Kung Keno. I Svenska Spels version av spelet dras ett extra nummer (av de numren som redan dragits) i slutet av varje program, så kallad Kung Keno. Om en spelare har fått elva rätt och sedan får Kung Keno vinner spelaren den högsta vinsten.

Är Keno från Gotland?

Arkivbild. Det klassiska spel-programmet ”Keno” är känt för sina gotländska vyer i studion och sina programledare som pratar med bred gotländsk dialekt. Men programmet spelas inte in på Gotland – utan i Stockholm.

Hur fungerar spelet Keno?

Så här spelar du Keno Välj Kenonivå och om du vill spela med eller utan Kung Keno. Kung Keno dubblar din insats och ger dig därmed chans på högre vinster. ... Du kan välja hur många nummer du vill spela på varje rad. Om du till exempel valt Kenonivå 4 så väljer du 4 nummer på den raden.

Vilka nummer kommer flest gånger på Keno?

De 10 vanligaste numren att dras i keno

  • Nummer gånger)
  • Nummer gånger)
  • Nummer gånger)
  • Nummer gånger)
  • Nummer gånger)
  • Nummer gånger)
  • Nummer gånger)
  • Nummer gånger)

Hur många rätt ska man ha på Keno för vinst?

Val av spelsätt/nivå
Antal
7 rätt10 000 kr
6 rätt400 kr
5 rätt50 kr
4 rätt5 kr

Hur många rätt för att vinna på Keno?

Nivå 11
Antal rättVinstbelopp KenoVinstbelopp vid rätt Kung Keno-nummer
8200500
730100
61015
5515

Varför är Keno på gotländska?

Något många kanske tänker på när de hör Keno är Gotland, och då särskilt den gotländska dialekten. Keno uppfanns i Kina men spelas idag i många av världens länder. Till Sverige kom det i början på 90-talet och började då sändas på TV4. Det var här gotländskan kom in i bilden tillsammans med Tommy Wahlgren.

Hur många rätt måste man ha för att vinna på Keno?

Om du har valt tio olika nummer behöver du bara få fem nummer för att vinna. Om du har valt det maximala antalet nummer kommer din vinstprocent att vara högre. Det här är standard Keno Regler som du kan se på nästa alla online casinos. Det är alltid en fördel med att känna till Keno regler.

Vad ger 6 rätt på Keno?

Nivå 6
Antal rättVinstbelopp KenoVinstbelopp vid rätt Kung Keno-nummer
61 70010 000
590300
41550
3515

Hur många rätt ska man ha för att vinna på Keno?

Hur spelar jag Keno hos Svenska Spel? När man spelar keno hos Svenska Spel Tur gäller det att få 1-11 nummer rätt av de 20 nummer som dras. De 20 numren dras ur en samling som innehåller totalt 70 nummer.

Relaterade inlägg: