Vad är Destinationsskanning?

Innehållsförteckning

Vad är Destinationsskanning?

Vad är Destinationsskanning?

Destinationsskanning: Sändningen har kommit fram till den lokala UPS-terminal som ansvarar för slutlevererans. ... När sändningen finns inom UPS-nätverket kommer ett beräknat leveransdatum att bli tillgängligt.

Vilken tid på dagen kommer UPS?

Hur sent levererar UPS? Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00. (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser. UPS kan inte schemalägga en specifik leveranstid inom dessa ramar.

Vad betyder returnerat till avsändaren?

Beteckningen Returnerad till avsändaren i sökningsöversiktens eller sökningsdetaljernas statusfält, eller i Quantum View® Manage, betyder att paketet har returnerats till den ursprungliga avsändaren. Detta kan bland annat bero på, men är inte begränsat till: Sändningen har inte accepterats av den avsedda mottagaren.

Vad är Direktförtullning?

Om din vara stoppas vid gränsen för att varubeskrivningen inte är tillräcklig kan det hända att du blir tvungen att göra en direktförtullning vid gränsen istället för att köra transiteringen hela vägen fram till slutdestinationen.

Hur lång tid tar klarering?

Oftast går en tullklarering att lösa inom 48 timmar. Faktorer som påverkar hur lång tid det tar beror exempelvis hur väl dokumentation är, vad för typ av gods det är m.m. Våra samarbetspartners har flerårig erfarenhet och gör sitt yttersta för att processen ska bli så snabb och smidig som möjligt.

Relaterade inlägg: