Vilka Väggfärger passar ihop?

Innehållsförteckning

Vilka Väggfärger passar ihop?

Vilka Väggfärger passar ihop?

Ett annat sätt att tänka kring vilka färger som passar ihop i inredningen hemma är att differentiera mellan kalla och varma färger. Typiskt kalla färger är blå, grön och lila. De sägs ge rummet mer avslappnande och rogivande vibbar. Varma färger som orange, röd och gul tar för sig mer och är livfullare.

Vilka färger passar med valnöt?

Valnöt och vitt är en snygg kombination tycker jag. Gillar att ni även följer upp med ett golv i samma träslag, det ger en bra sammanhållning av färger och materiel i köket. Snyggt och sobert!

Vad passar till ekgolv?

Färgen är ljus greige, inte beige- inte grå utan någonting mittemellan. Den rekommenderas ihop med rena vita färger som 9918 Klassisk Vit och inte gulaktiga färger som Bomull och Eggvit.

Vilka färger passar till teak?

De kan finna sin plats bland vita, beige, grå, gråbeige, gröna, rosa och blå färger.

Vilka färger passar ihop med ek?

I stort sett alla färger går väl med ett ekgolv; grönt, turkost, mörklila, grått, rött, svart, vitt osv osv.

Vilken färg passar till Ekkök?

Rött är kanon i kök, ger energi! Jag röstar även för grönt, är lätt att kombinera med andra färger och passar jättefint till ek. Grönt är fint till jul tillsammans med rött, är fint på sommaren tillsammans med blommor - funkar året om!

Vilken färg passar till körsbärsträ?

Re: Vad passar till körsbärskök? klockren till körsbär, skiftar diskret i grön, gul, grå och terracotta. Över bänken håller jag med om att Coboltblå är skitsnyggt.

Relaterade inlägg: