Vad passar med chinos?

Innehållsförteckning

Vad passar med chinos?

Vad passar med chinos?

CHINOS - DEN PERFEKTA ALLROUNDBYXAN Matcha med oxfordskjorta och cardigan för ett perfekt och ledigt intryck, samtidigt som du för mer uppklädda sammanhang med fördel kan matcha dina chinos med en dressad button down-skjorta och ofodrad kavaj.

Vad passar till ljusblå kavaj?

En färg som harmonierar med kavajen blå huvudton, en färg som återfinns i mönstret, och mellanblå jeans....Enligt detta sätt att tänka, skall kavajen alltså teoretiskt kunna fungera bra tillsammans med byxor i en färg som:

  • Kavajens huvudfärg harmonierar med.
  • Återfinns i kavajens mönster.
  • Med mellanblå eller grå jeans.

Hur ska ett par chinos sitta?

Byxan skall alltid sitta uppe utan bälte, allra helst utan bälteshällor då detta fenomen är något som historiskt förknippas med jeans eller chinos. Hur byxan sitter över stussen och höfterna bestämmer hur byxans fall kommer te sig.

Vad passar till ljusa chinos?

Ett ljusblått plagg går lätt för mycket ton i ton med beige. Det behövs ett kontrasterande plagg för att beige inte ska kännas platt. Matcha ett par beige chinos med en marinblå kavaj eller en beige kavaj tillsammans med blåjeans. Det beige plagget lyfter det marinblåa till en helt ny nivå!

Vad passar med blåa chinos?

Vilka Färger Passar Till Blått? Vi Lär Dig Matcha Snyggt!

  • Orange är en perfekt accentfärg till blått. Vitt. ...
  • Få färgkombinationer gör sig så otroligt bra ihop som vitt och blått. Brunt. ...
  • Blått och brunt, en odödlig klassiker. ...
  • De senaste åren har marinblått och svart kommit att bli en av de mest uppskattade färgkombinationerna.

Vad passar till svarta shorts?

Matcha till exempel jeansshortsen med en denimskjorta i samma färg eller bryt av med något mjukt material som en stickad tröja eller collegetröja. Jeans passar överlag väldigt bra med enkla, fräscha basplagg i neutrala färger som svart, vitt och grått. Skorna får gärna vara låga och ljusa.

Vad passar bra med svart?

Svart och marinblått är en underskattad färgkombination, speciellt när det handlar om lite mer dressade kläder, t. ex. smoking och kostym eller skön blazer+t-shirt-combo. Just marinblått är den blå färgnyans som bäst ihop med svart.

Hur ska ett par arbetsbyxor sitta?

Midjan är hög och den raka linningen ovanför höften håller byxan på plats! En lösare och luftigare passform över ben och stuss. Både djupa och vida fickor och en arbetsbyxa i 100% naturmaterial!

Relaterade inlägg: