Vad passar med ljusblåa jeans?

Innehållsförteckning

Vad passar med ljusblåa jeans?

Vad passar med ljusblåa jeans?

Bland färger som passar med blått så är brunt en av de gör sig allra bäst som accessoar eller accentfärg. Där vitt funkar som bas, t. ex. en skjorta eller t-shirt så blir brunt bäst på skor, skärp och klocka.

Vilka jeans är bäst?

– Vi vägde jeansen före och efter nötning. De jeans som hade tappat mest i vikt såg också mest slitna ut, säger Ann Stare. En byxa som däremot håller färgen bra är JC:s lågprismärke Crocker. Crocker har dessutom bäst rivstyrka av alla modeller i testet, vilket gör byxan till total testvinnare.

Vad passar till ljusa jeans?

Välj att styla dina ljusa jeans med en krispig vit skjorta. Investera i bra material och en tidlös modell som du känner dig bekväm och fin i. Det är ett säker kort som i stort sett aldrig kan bli fel. Piffa upp med detaljer i färg, som en färgstark väska eller mönstrade skor.

Vad är snyggt till vita jeans?

De vita jeansen är snygga ihop med plagg i andra vita nyanser för en fin helhet. Eller tillsammans med marinblå toner för en klassisk look. I vår finns det dessutom många fina pasteller att bära ihop med cremevita jeans för en riktigt vårig outfit.

Vad passar till vit tröja?

En vit t-shirt gör sig bäst till blåa eller svarta kläder. En marinblå blazer och chinos med bruna skinnskor och en vit t-shirt är ett klockrent exempel på hur du bär upp den på bästa sätt.

Relaterade inlägg: