Vad motsvarar svenska C1?

Innehållsförteckning

Vad motsvarar svenska C1?

Vad motsvarar svenska C1?

Testen bedöms ofta enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk (GERS) där språkkunskaperna är indelade i sex nivåer: A1, A2, B1, B2, C1 och C2. Nivå A1 och A2 motsvarar språkförmåga på grundläggande nivå, B1 och B2 förmåga att använda språket mer självständigt och C1 och C2 en avancerade språkanvändning.

Vad är C1 engelska?

Engelska avancerad C1 Avancerade kurser för dig som redan har goda kunskaper i engelska. Du förstår det mesta av vad som sägs i de flesta filmer och kan läsa artiklar och mer komplicerade texter på språket. Du kan klargöra din ståndpunkt i olika frågor och redovisa för- och nackdelar med olika alternativ.

Vad motsvarar engelska 7 C1?

Cambridge English: Advanced Motsvarar ungefär Engelska 7 på gymnasie- nivå eller nivå C1 på Europarådets nivåskala. Advanced är för dig som behöver kunskaper i engelska för arbete och studier. Det accep- teras av många brittiska och amerikanska universitet som bevis på tillräckliga kunska- per i engelska.

Vad motsvarar tisus?

För att bli godkänd på Tisus måste du ha kunskaper i svenska motsvarande Svenska/Svenska som andraspråk 3 på gymnasiet.

Vad är A1 språk?

A1. Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser som har att göra med de mest grundläggande och konkreta situationerna i vardagslivet. Jag kan presentera mig själv och andra och ställa frågor om t.

Relaterade inlägg: