Hur funkar Pokémon?

Innehållsförteckning

Hur funkar Pokémon?

Hur funkar Pokémon?

När du rör dig i dina hemtrakter eller på platser du besöker kan din smartphone vibrera för att tala om för dig att du befinner dig i närheten av en Pokémon. När du väl har hittat en Pokémon, ta sikte på telefonens pekskärm och kasta en Poké Ball för att fånga den – men ta det försiktigt, annars kan den springa iväg!

Hur många Pokémon kan man ha i Pokemon go?

Ska du ha ett fullt Pokédex så ska du ha 575 Pokémons. Kanto (Generation 1) innehåller 153 Pokémons. Johto (Generation 2) innehåller 100 Pokémons. Hoenn (Generation 3) innehåller 134 Pokémons.

Hur gör man Pokémon?

Genom att gå till ett PokéStop och klicka på det får du därefter möjlighet att snurra bilden som dyker upp på skärmen. Detta ger dig i sin tur olika föremål såsom nya Pokébollar, Pokémon-ägg, Potions och mycket annat.

Hur länge kan man ha Pokemon i gym?

13. Hur funkar gymmen? Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust.

Vilka Pokemon är bra mot vilka?

Kamp-pokémon är bra mot is-Pokémon, normala Pokémon, mörka Pokémon, sten-Pokémon och stål-Pokémon. Stridsattacker gör mindre skada mot flygande Pokémon, giftiga Pokémon, insekts-Pokémon och psykiska Pokémon och kan inte skada Pokémon-spöken alls. Attacker av typerna flygande och psykisk är bra mot strids-Pokémon.

Relaterade inlägg: