Hur ser ett Pokemon stop ut?

Innehållsförteckning

Hur ser ett Pokemon stop ut?

Hur ser ett Pokemon stop ut?

Du ser vilka Pokémons som är i närheten och du får notiser om när en Pokémon finns att fånga (det måste du dock göra med mobilen) eller när du är vid ett Pokéstop. Stoppen kan du snurra på direkt i klockan!

Hur funkar Pokemon?

När du rör dig i dina hemtrakter eller på platser du besöker kan din smartphone vibrera för att tala om för dig att du befinner dig i närheten av en Pokémon. När du väl har hittat en Pokémon, ta sikte på telefonens pekskärm och kasta en Poké Ball för att fånga den – men ta det försiktigt, annars kan den springa iväg!

Hur får man Stardust i Pokémon?

Stardust får du när du fångar en Pokémon. Genom att använda det kan du öka din Pokémons CP (Combat Power, alltså hur stark din Pokémon är) och HP (Hit Points, hur mycket hälsa din Pokémon har). Du får stardust genom att fånga Pokémon, kläcka ägg, eller försvara ett gym.

Finns Pokémon på riktigt?

Kan inte någon forskare uppfinna en Pokémon som finnsriktigt? Handlar det om att Pokémon-figurerna ska finnas på närmare håll, inte bara i telefonen eller på tv:n i ett regelstyrt spel, utan mer som sociala figurer runt om kring oss– då går det att ordna, säger han. ...

Relaterade inlägg: