Vad är skillnaden på iPhone 12 och Pro?

Innehållsförteckning

Vad är skillnaden på iPhone 12 och Pro?

Vad är skillnaden på iPhone 12 och Pro?

Båda pro-modellerna har ett trippelkamerasystem på 12 MP (ultravidvinkel, vidvinkel och telefoto) samt en LiDAR-sensor (djupsensor) som kan mäta avstånd för extra djup och snabbare autofokus. iPhone 12 Pro Max har något bättre zoom-funktioner samt lite längre batteritid än iPhone 12 Pro.

Vad är det för skillnad på iPhone 11 och 11 Pro?

Även om både iPhone 11 och iPhone 11 Pro har utmärkta främre och bakre kameror finns det även här några väsentliga skillnader mellan de två modellerna. Medan iPhone 11 har en dubbel 12-megapixel bakkamera som är perfekt för att ta bilder och filma videor, har iPhone 11 Pro en trippelkamera på baksidan.

Vad får man med iPhone 13 Pro?

En närmare titt på iPhone 13 Pro.

  • Vår största uppgradering av kameran någonsin. Helt nytt proffskamerasystem. ...
  • Cinematiskt läge ställer automatiskt in kort skärpedjup. ...
  • Super Retina XDR-skärm med ProMotion. ...
  • A15 Bionic, världens snabbaste chip i en smartphone. ...
  • Upp till 28 timmars videouppspelning. ...
  • Ceramic Shield.

Vad är skillnaden på iPhone 12 Pro och iPhone 13 Pro?

Den nya modellen är något större och tyngre än sin föregångare, vilket speglar att batteriet har blivit större. Den äldre iPhone 12 Pro mäter 146,7 x 71,5 x 7,4 mm och väger 189 gram, medan iPhone 13 Pro har måtten 146,7 x 71,5 x 7,65 mm och väger 204 g. Den senaste modellen är lite tjockare och väger 15 gram mer.

Vilken iPhone 12 ska man köpa?

IPhone 12-modellen som passar dig beror på vilken enhet du vill ha och hur mycket vissa funktioner betyder för dig. Om du handlar om kameran är Pro-modellerna det bättre valet. Om du vill ha en kamera och en stor skärm är 12 Pro Max den för dig, men om du bara handlar om kameran är 12 Pro bra.

Är iPhone 12 pro bra?

Iphone 12 Pro är en Iphone för framtiden Den har ju bättre kamera och längre batteritid. Det finns en del vettiga uppgraderingar här med, inte minst kameran och hoppet till 128 GB lagringsutrymme med den enklaste modellen, och den kommer i lite mer tillbakalutat svala färger.

Är iPhone 11 lika stor som iPhone 11 pro Max?

IPhone 11 Pro har en 5,8-tums skärm som iPhone XS, iPhone 11 har en 6,1-tums skärm som iPhone XR och iPhone 11 Pro Max har en 6,5-tums skärm som iPhone XS Max.

Vad är det för skillnad på iPhone 11 och iPhone 12?

Skärm – skärmen är en av de största skillnaderna mellan iPhone 11 och iPhone 12. IPhone 11 använder en Liquid Retina LCD-panel och har en upplösning på 17 pixlar. ... Prestanda – nya iPhone 12 har extremt snabb processorkraft och är utrustad med Apples senaste A14 Bionic-processor.

Vad är nytt med iPhone 13?

Vad är nytt med Iphone 13 Pro? Iphone 13 Pro har samma frostade mattglas på baksidan som sin föregångare, sidorna har en glossig finish. Den har en större kamera i jämförelse med Iphone 13. Båda telefonerna har ett A15 bionic chip och en ljusare skärm vilket gör skärmen mer synlig under svåra ljusförhållanden.

Vad ingår med iPhone 13?

Precis som med iPhone 12-serien får du inte heller med iPhone 13 någon laddare som ingår vid köp. Avsikten är att minska på elektroniskt avfall, och Apples logik är att du förmodligen redan har en Lightning -laddare från ett tidigare iPhone-köp. Om du inte har det kan du köpa en laddare från Apple för 229 kronor.

Relaterade inlägg: