Vilket batteri till min bil?

Innehållsförteckning

Vilket batteri till min bil?

Vilket batteri till min bil?

Sök via registreringsnummer Det absolut lättaste sättet att ta reda på exakt vilket batteri man behöver är via bilens registreringsnummer. Det kan du göra på bland annat Batteriexperten.com. Där skriver du bara in din bils registreringsnummer så får du fram vilket batteri som passar.

Är Varta batterier bra?

De enda två batterierna som klarar standarden är testvinnaren Banner och Bosch, som tog andraplats. Varta. Tudor och Exide ligger precis på gränsen för att kunna starta en bil. Bosch Silver S4 har mycket bra prestanda vid kyla och har en låg vattenförbrukning.

Vad menas med Köldstartström?

Batteriets uppgift är att förse bilen med ström och tillräckligt med energi vid start. Medan du kör bilen laddar bilens generator upp ditt batteri. Batteriet ska ha hög starteffekt, så kallad köldstartström som mäts i Ampere (A) samt ha en bra kapacitet för att räcka länge, vilket mäts i amperetimmar (Ah).

Har min bil AGM batteri?

Här kan du hitta rätt batteri med ditt registreringsnummer: För att hitta rätt batteri till din bil, skriv in ditt registreringsnummer i fältet nedan. OBS! Om ditt fordon har s.k. "start-stop”-funktion rekommenderar vi på Batteriexpressen att du väljer ett AGM-batteri för bästa funktion.

Hur stort batteri kan man ha i bilen?

Var noga när du mäter och mät batteriets längd x bredd x höjd, gärna i mm. Mät även eventuella uppstickande pooler. Ett vanligt mått är 2 x 190 i mm.

Vilket Biltema batteri är bäst?

Testfakta test bilbatterier - Biltema 80-2622 | Bäst i test.

Hur bra är Biltemas batteri?

Hamron ligger klart under gränsen och Biltema och Global är helt döda. – Detta test visar också hur viktigt det är för batterierna inte tappar för mycket i kapacitet. Biltema och Global har försämrats så mycket efter sex ur- och uppladdningar att de blir helt obrukbara när de inte är fulladdade, säger Viktor Ekermo.

Relaterade inlägg: